log in
Inloggen
BudsyS
mail

info@mbm-systems.nl
telefoon

020 - 41 85 177
Uw online
bouwkosten adviseur
Bel snel: 020 - 418 51 77

Stichtingskosten

Gaat u een nieuw bouwproject starten en bent u op zoek naar een programma wat de stichtingskosten van dit project kan berekenen? Dan bent u bij MBM Systems aan het juiste adres. Wij hebben intern een systeem ontwikkeld waarmee gemakkelijk zelf de stichtingskosten kunt berekenen.

Stichtingskosten berekenen

Stichtingskosten zijn de som van alle kosten voor het oprichten of stichten van een bouwproject. Onder de stichtingskosten vallen de aankoop van de bouwkavel, de bouwkosten, de advieskosten, de leges, de rentes, de onvoorziene posten, etc. De stichtingskosten worden meestal aan het begin van een project berekend. Wij hebben een systeem ontwikkeld die u kan ondersteunen bij het berekenen van de stichtingskosten: BudsyS.

Budsys maakt bouwkosten inzichtelijk

Met BudsyS kan een gebruiker al in de initiatieffase een compleet project simuleren. Daardoor worden de stichtingskosten, waaronder dus de bouwkosten, bijkomende kosten en grondwaarden, op overzichtelijke wijze samengevat. Wij hebben voor u een informatiefolder over BudsyS. Ook kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen.

Neem direct contact op


 

Stichtingskosten eenvoudig en snel berekenen met BudsyS