log in
Inloggen
BudsyS
mail

info@mbm-systems.nl
telefoon

020 - 41 85 177
Uw online
bouwkosten adviseur
Bel snel: 020 - 418 51 77

Online bouwkostenmodel BudsyS

Wat kost deze verkaveling? En wat als de woning groter, breder of dieper wordt? Wat kost een extra bouwlaag of een andere ontsluiting? Wat kost deze hoek- of tussenwoning? Een plat dak, een lessenaarskap of een zadelkap?

Online budgetterings- en begrotingsprogramma BudsyS 

Met het online budgetterings- en begrotingsprogramma BudsyS kunnen dit soort vragen betrouwbaar en snel worden beantwoord. BudsyS werkt niet met referenties of met zoekfuncties, maar rekent alles uit. Op basis van plan- en locatiekenmerken, differentiatie- en vormfactoren en ontsluitingsprincipes, wordt automatisch een gedetailleerde budgetraming (NL-SfB niveau) samengesteld. Kwalitatieve uitgangspunten zijn in pakketten voorgeprogrammeerd, bijvoorbeeld op basis van het PvE van de gebruiker, maar kunnen daarnaast op detailniveau worden aangepast.

Online betekent ook een up-to-date kostenbestand. De bouwkosten zijn desgewenst direct te koppelen aan de geïntegreerde stichtingskosten- en exploitatiemodule. Op basis van de berekende bouwkosten en diverse exploitatieopties wordt een residuele grondwaarde en/of het rendement van de verkaveling berekend. Zowel een samenvatting van de exploitatie, als de gespecificeerde bouwdeelramingen en opstellingen voor bijkomende kosten, zijn op overzichtelijke wijze als PDF en/of Excel bestand naar een extern e-mailadres te exporteren. Ook kunt u met de bouwdeelramingen zelfstandig verder begroten.

Informatiefolder BudsyS

Download onze digitale informatiefolder over het online bouwkostenmodel BudsyS of laat een 'hard-copy' exemplaar van de informatiefolder per post aan u toesturen.

 

 

Download de BudSyS informatiefolder

 

 



Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op