log in
Inloggen
BudsyS
mail

info@mbm-systems.nl
telefoon

020 - 41 85 177
Uw online
bouwkosten adviseur
Bel snel: 020 - 418 51 77

Bouwprijzen

Wilt u een nieuw bouwproject opstarten en bent u op zoek naar een betrouwbare manier om bouwprijzen te berekenen? Dan heeft MBM Systems dé oplossing voor u. Wij hebben een online begrotings- en budgetteringsprogramma ontwikkeld, genaamd BudsyS, waarmee we al uw bouwkosten kunnen berekenen.

Online bouwprijzen berekenen

Wat kost deze verkaveling? Wat kost een extra bouwlaag of een ander soort ontsluiting? Wat kost deze tussen- en/of hoekwoning? Een plat dak, een schuin dak of een zadelkap? Wat zijn de bouwprijzen als de woning groter, breder of dieper wordt? Hoe zal de bouwprijs zich de komende tijd ontwikkelen? Wat is de invloed van de keuze van bestedingsvorm op de bouwprijs? Al deze vragen kunnen beantwoord worden door het online BudsyS programma. Wij bieden ook twee soorten cursussen aan waardoor u leert met de systemen om te gaan.

BudsyS: hét begrotingsinstrument

BudsyS is het rogramma om online bouwkosten in weer te geven. De verkavelingsstructuren worden vertaald in:

  • Bouwkosten
  • Bijkomende kosten
  • Stichtingskosten
  • Residuele grondwaarden
  • Meerjarenbegrotingen van onderhoudskosten

Het systeem wordt door diverse overheden, architecten, ontwikkelaars, corporaties, bouwkunde adviseurs en aannemers gebruikt ter ondersteuning van werkzaamheden of voor een reële prijsvorming.

Ontdek onze online opties

BudsyS werkt niet met referenties of zoekfuncties voor het berekenen van de bouwprijzen, maar rekent alles uit. Online bouwkosten berekenen, betekent ook dat u altijd met een up-to-date kostenbestand werkt en uw oude berekeningen van bouwprijzen direct geactualiseerd kunnen worden naar een huidig prijsniveau. Wilt u weten hoe dit precies werkt of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bouwprijzen berekenen via MBM Systems