log in
Inloggen
BudsyS
mail

info@mbm-systems.nl
telefoon

020 - 41 85 177
Uw online
bouwkosten adviseur
Bel snel: 020 - 418 51 77

Bouwprijzen

Wilt u een nieuw bouwproject opstarten en bent u op zoek naar een betrouwbare manier om uw bouwprijs te berekenen? Dan heeft MBM Systems dé oplossing voor u. Wij hebben een online begrotings- en budgetteringsprogramma ontwikkeld, genaamd BudsyS, waarmee we al uw bouwkosten kunnen berekenen. Deze tool geeft een richtprijs voor de bouw kosten die nodig zijn om uw woning of ander soort bouwproject te bekostigen. 

Online bouw prijzen berekenen

Wat kost deze verkaveling? Wat kost een extra bouwlaag of een ander soort ontsluiting bij deze woning? Wat kost deze tussen- en/of hoekwoning? Een platdak, een schuin dak of een zadelkap? Wat zijn de bouwprijzen als de woning groter, breder of dieper wordt? Hoe zal de bouwprijs zich de komende tijd ontwikkelen? Wat is de invloed van de keuze van bestedingsvorm op de bouwkosten? Al deze vragen kunnen beantwoord worden door het online BudsyS programma. Wij bieden ook twee soorten cursussen aan waardoor u leert met de systemen om te gaan en zelf uw gemiddelde bouwkosten kunt berekenen.

BudsyS: hét begrotingsinstrument

BudsyS is het programma om online bouwkosten in weer te geven. De verkavelingsstructuren worden vertaald in:

  • Bouwkosten
  • Bijkomende kosten
  • Stichtingskosten
  • Residuele grondwaarden
  • Meerjarenbegrotingen van onderhoudskosten

Het systeem wordt door diverse overheden, architecten, ontwikkelaars, corporaties, bouwkunde adviseurs en aannemers gebruikt ter ondersteuning van werkzaamheden of voor een reële prijsvorming. Het programma maakt een berekening van de kosten voor uw bouwplannen waardoor er een duidelijke richtprijs is waar de aannemer, bouwbedrijven of u zelf mee aan de slag kunt gaan. 

Ontdek onze online opties

BudsyS werkt niet met referenties of zoekfuncties voor het berekenen van uw bouwprijs, maar rekent alles uit. Online bouwkosten berekenen, betekent ook dat u altijd met een up-to-date kostenbestand werkt. Het voordeel hiervan is dat uw oude berekeningen van bouwprijzen direct geactualiseerd kunnen worden naar een huidig prijsniveau, het past zich aan aan dalende en stijgende bouwkosten. Wilt u weten hoe dit precies werkt of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bouwprijzen berekenen via MBM Systems