log in
Inloggen
BudsyS
mail

info@mbm-systems.nl
telefoon

020 - 41 85 177
Uw online
bouwkosten adviseur
Bel snel: 020 - 418 51 77

Kengetallen bouwkosten

Heeft u bouwplannen en bent u op zoek naar een makkelijke manier om de kengetallen van bouwkosten te berekenen? Dan heeft u nu de oplossing gevonden. MBM Systems heeft een systeem ontwikkeld waarmee u gemakkelijk een berekenig kan maken van alle kengetallen van de kosten voor de bouw. Dat brengt u tot een overzichtelijk inzicht in bouwkosten en zorgt voor kostenbehersing waarmee u correcte begrotingen en adviezen kunt maken.

BudsyS: kengetallen en bouwkosten ramen

Wij hebben BudsyS intern ontwikkeld en zorgen daarmee voor een flinke besparing in tijd en geld. We maken gebruik van verschillende instrumenten op het gebied van budgettering en begrotingen, zodat u op basis daarvan een bouwkostenraming op kunt stellen voor de woningbouw. Doordat het een online programma is staan de kengetallen van bouwkosten snel tot uw beschikking, zodat u op basis daarvan keuzes kunt maken. U heeft altijd een actueel kostenbestand bij u van de uitgaven en heeft overal toegang tot het bouwkostenadvies en de database.

MBM Systems voor betrouwbare begrotingen

Naast ons begrotings- en budgetteringsprogramma bieden wij ook cursussen aan om optimale prijsindicaties te maken. Hierbij leren wij u alles over het gebruik van Budsys en bij onze andere cursus brengen wij u kennis bij over de invloed van ontwerpkeuzes op de kosten en het rendement. MBM Systems geeft u onder andere advies op het gebied van: 

  • Bouwkosten ramen met kengetallen
  • Het berekenen van uw bouwkosten
  • Het berekenen van uw grondwaarde 

Betrouwbaar en betaalbaar bouwkosten berekenen

Ons calculatieprogramma voor de bouw is betrouwbaar en kent daarnaast een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Het is de combinatie van deze elementen die ervoor zorgt dat u hier de ideale ondersteuning in heeft bij het berekenen van de kengetallen van bouwkosten. Benieuwd naar wat BudsyS voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of vraag een offerte aan. 

Neem direct contact op

 

Kengetallen bouwkosten berekenen via MBM Systems