log in
Inloggen
BudsyS
mail

info@mbm-systems.nl
telefoon

020 - 41 85 177
Uw online
bouwkosten adviseur
Bel snel: 020 - 418 51 77

Kosten woning bouwen

Moerkerken Broekzitter Mélis Systems (MBM) is gespecialiseerd in advies over de kosten bij woningbouw en richt zich hierbij voornamelijk op de budgettering en het opstellen van ramingen van de kosten voor het bouwen van een woning. Met de diverse budgetterings- en begrotingsinstrumenten die MBM Systems heeft ontwikkeld, wordt opdrachtgevers ondersteuning geboden bij het projectmanagement en de budgetbewaking van hun woningbouwprojecten.

BudsyS

Een van de instrumenten die wij hebben ontwikkeld om de kosten van het bouwen van een woning inzichtelijk te maken, is BudsyS. In dit online bouwkostenmodel worden verkavelingstructuren vertaald in bouwkosten, bijkomende kosten, stichtingskosten en de grondwaarden. De kosten voor het bouwen van een woning worden gespecificeerd weergegeven in een begroting op NL-SfB niveau. BudsyS wordt door vele overheden, architecten, ontwikkelaars, corporaties, adviseurs en aannemers gebruikt om hen te ondersteunen bij de calculatie van de kosten om een woning te bouwen.

Meer informatie

Met behulp van de diensten en producten MBM Systems zijn de kosten voor het bouwen van een woning gemakkelijk in de hand te houden. Wilt u meer weten? Wij hebben een informatiefolder van het online bouwkosten model BudsyS. Ook kunt u voor meer informatie over de kosten van een woning bouwen direct contact met ons opnemen. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar.

 

Kosten woning bouwen via MBM Systems