log in
Inloggen
BudsyS
mail

info@mbm-systems.nl
telefoon

020 - 41 85 177
Uw online
bouwkosten adviseur
Bel snel: 020 - 418 51 77

Bouwkostenadvies

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van bouwkostenadvies? Dan bent u bij MBM Systems aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in bouwkostenadvies in alle fasen van de projectontwikkeling, waarbij het bouwkostenadvies zich voornamelijk richt op de budgettering en het opstellen van bouwkostenramingen voor woningbouw. Daarnaast verleent MBM bouwkostenadvies middels deelname aan bouwteams, aanbestedingsadvies & -ondersteuning, prijsanalyses en prijsonderhandelingen.

Bouwkostenadvies van MBM Systems

Indien u op zoek bent naar advies over uw bouwkosten, dan bent u bij MBM Systems aan het juiste adres. MBM Systems is gespecialiseerd in bouwkostenadvies. Bekijk wat MBM Systems voor u kan betekenen. 

Begrotingsinstrumenten van MBM Systems

Door de diverse begrotingsinstrumenten die wij ontwikkeld hebben, kunnen wij u bouwkostenadvies bieden over onder meer projectmanagement en budgetbewaking. Eén van de instrumenten die wij gebruiken bij het verlenen van bouwkostenadvies is BudsyS. BudsyS is een online model waar de verkavelingsstructuren direct vertaald worden in bouwkostenadvies. Het online model is door opdrachtgevers zelfstandig te bedienen. MBM Systems is onder andere gespecialiseerd in: 

BudsyS, online bouwkostenadvies van MBM Systems

Doordat BudsyS een online systeem is kunnen wij u altijd en overal voorzien van bouwkostenadvies. Een ander voordeel aan het online systeem is dat het onderliggende kostenbestand altijd up-to-date is. Meer informatie vindt u in onze online informatiefolder en/of maak direct een afspraak voor bouwkostenadvies van één van onze betrouwbare en vakkundige medewerkers.

Maak direct een afspraak

 

Bouwkostenadvies MBM Systems