log in
Inloggen
BudsyS
mail

info@mbm-systems.nl
telefoon

020 - 41 85 177
Uw online
bouwkosten adviseur
Bel snel: 020 - 418 51 77

Calculatie bouwkosten

Calculatie maken van uw bouwkosten? Bent u bezig met een woningbouwproject? Dan is het van essentieel belang dat er op diverse momenten een calculatie van de bouwkosten wordt gemaakt. MBM Systems is gespecialiseerd in het opstellen van begrotingen tijdens alle fasen van de projectontwikkeling. Wij hebben zelf een calculatieprogramma ontwikkeld waarmee u een snel en eenvoudig hanteerbaar budgetterings- en begrotingsinstrument in handen heeft.

Belang van calculatie bouwkosten

Een goed onderbouwde calculatie van uw bouwkosten is essentieel voor een geslaagd bouwproject. Een calculatieprogramme voor de bouw is een handige tool. Het vroegtijdig opstellen van een uitgebreide calculatie van de bouwkosten kan vaak onnodige bouwkosten voorkomen. Dit heeft geleid tot de steeds vaker terugkerende vraag bij ontwikkelaars in de woningbouw om zelf te beschikken over een betrouwbaar, snel en eenvoudig hanteerbaar calculatie instrument voor bouwkosten. Hiervoor hebben wij het programma BudsyS ontwikkeld. Daarnaast bieden wij twee cursussen aan om u optimaal van de nodige kennis te voorzien.

Calculatie bouwkosten met BudsyS

BudsyS geeft u een betrouwbaar overzicht va nalle bouwkosten. BudsyS is een ideaal programma om u ondersteuning te bieden bij het opstellen van een begroting. U krijgt volledig inzicht in de volgende posten:

  • Bouwkosten berekening
  • Bouwkosten analyse
  • Bijkomende kosten
  • Stichtingskosten
  • Residuele grondwaarden

Kortom, deze berekening geeft u een compleet overzicht. Daarnaast kan de begroting op NL-SBF niveau worden weergegeven, waardoor het aan alle normen voldoet.

Ontdek BudsyS voor bouwkosten calculatie

Bent u bezig met een woningbouwproject? Dan is het van essentieel belang dat er op diverse momenten een calculatie van de bouwkosten wordt gemaakt. MBM Systems is gespecialiseerd in het opstellen van begrotingen tijdens alle fasen van de projectontwikkeling. Wij hebben zelf een calculatieprogramma ontwikkeld waarmee u een snel en eenvoudig hanteerbaar budgetterings- en begrotingsinstrument in handen heeft.

 

Neem contact op

 

 

Calculatie bouwkosten via MBM Systems