log in
Inloggen
BudsyS
mail

info@mbm-systems.nl
telefoon

020 - 41 85 177
Uw online
bouwkosten adviseur
Bel snel: 020 - 418 51 77

BudsyS

Bent u veel tijd kwijt aan het berekenen van de bouwkosten van uw bouwproject? Dat hoeft niet langer! Maak gebruik van het door MBM Systems ontworpen BudsyS. Met BudsyS kunt u eenvoudig tot de juiste begrotingen en berekeningen komen.

BudsyS bespaart tijd en geld

BudsyS wordt gebruikt door onder andere architecten, ontwikkelaars, corporaties, adviseurs, aannemers en (lokale) overheden en zorgt daarmee voor een grote besparing in tijd en geld. Wilt u zelf gebruik maken van de software, of bent u benieuwd naar de voordelen die dit te bieden heeft? Neem dan een kijkje in onze informatiefolder. Met behulp van BudsyS van MBM Systems is de calculatie van bouwkosten sterk te vereenvoudigen en zorgt u aan de andere kant voor een begroting op NL-SfB niveau.

Calculatie bouwkosten onderverdeeld

BudsyS zal de kosten voor u onderverdelen in een aantal verschillende posten. De calculatie van de bouwkosten resulteert in de bouwkosten, de bijkomende kosten, de stichtingskosten en de residuele grondwaarden. Wilt u ook graag eenvoudig uw berekeningen en begrotingen maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op


 

Bouwprijzen berekenen met Budsys