log in
Inloggen
BudsyS
mail

info@mbm-systems.nl
telefoon

020 - 41 85 177
Uw online
bouwkosten adviseur
Bel snel: 020 - 418 51 77

Projecten

Volledige woningbouwprojecten samenstellen

Met BudsyS kan een gebruiker reeds in de initiatief-fase een compleet woningbouwproject simuleren. De bouwkosten, bijkomende kosten en resultaten worden op overzichtelijke wijze samengevat en kunnen door de gebruiker worden geëxporteerd naar een eigen e-mailadres.

Om een woningbouwproject op te zetten, maakt de gebruiker in BudsyS projectbestanden aan. Een project wordt vervolgens opgebouwd uit diverse projectonderdelen (woningtypes, eventueel in combinatie met bedrijfsruimten of parkeervoorzieningen). De gebruiker kan hierbij kiezen uit diverse typen eengezinswoningen en appartementencomplexen met galerij-, corridor- of portiek-ontsluiting, en diverse opties met betrekking tot maatvoering, vorm, differentiatie en kwaliteit.

Actualisatie van opgeslagen projecten

De projectbestanden worden bewaard in een persoonlijke map en zijn alleen in te zien door de gebruiker zelf. Op elk gewenst moment kan de gebruiker het project (opnieuw) oppakken en eventueel aanpassen. Het project is dan voorzien van het meest actuele prijsniveau.

Projectbestanden delen

Indien u als organisatie of als samenwerkingsverband meerdere accounts heeft, is het mogelijk om mappen toegewezen te krijgen waarin bestanden tussen accounts uitgewisseld kunnen worden.Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op