log in
Inloggen
BudsyS
mail

info@mbm-systems.nl
telefoon

020 - 41 85 177
Uw online
bouwkosten adviseur
Bel snel: 020 - 418 51 77

Geschikt voor uw Computer, tablet & smartphone

BudsyS op de computer

De applicatie BudsyS kan vanaf elke computer, die voorzien is van een webbrowser en verbinding heeft met het internet, worden gebruikt. Doordat het programma wordt opgestart als een zogenaamde published applicaton in de Citrix-serveromgeving van MBM Systems BV zijn er geen specifieke systeemeisen en is, buiten een plug-in voor de webbrowser en een vpn-verbinding met onze servers, geen verdere specifieke software op de computer van de gebruiker benodigd.

De website van MBM Systems BV bevat een zogenaamde webportal. Met behulp van enkele gebruikersgebonden gegevens kunnen abonnementshouders op de webportal inloggen, waarna BudsyS kan worden opgestart.

BudsyS op iPad & iPhone 

Vanuit de App Store installeert u de gratis App Citrix Receiver for iPad. BudsyS is vervolgens te openen vanuit onze webportal. Dit kan via de Safari-webbrowser van uw iPad, via portal.mbm-systems.nl, maar ook direct vanuit de Citrix Receiver for iPad App. Geef dan de volledige URL van de portal op: https://portal.mbm-systems.nl/Citrix/XenApp/auth/login.aspx.

BudsyS is ook geschikt voor diverse andere tablets en smartphones.

 

 Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op