log in
Inloggen
BudsyS
mail

info@mbm-systems.nl
telefoon

020 - 41 85 177
Uw online
bouwkosten adviseur
Bel snel: 020 - 418 51 77

Abonnementen

BudsyS werkt via een abonnementsstructuur. Abonnementhouders hebben een gebruikersaccount met wachtwoord en een zogenaamde token met wisselende code waarmee ze in kunnen loggen vanaf deze website.

Abonnementen op BudsyS lopen per kalenderjaar (1 januari tot en met 31 december). Indien de start van het abonnement aanvangt in een lopend kalenderjaar, loopt het abonnement tenminste tot en met het einde van het navolgende kalenderjaar. Na afloop van dat kalenderjaar wordt het abonnement jaarlijks met een jaar verlengd.

Kosten

Voor het kalenderjaar 2023 bedragen de kosten voor een BudsyS-abonnement € 3.180,-* per gebruikersaccount. Indien het abonnement aanvangt tijdens het kalenderjaar vindt een verrekening plaats op basis van evenredigheid in volle maanden. De abonnementskosten zullen jaarlijks opnieuw worden vastgesteld. Bij wijziging van het abonnementsgeld wordt de gebruiker uiterlijk 2 maanden vóór ingang van een nieuw kalenderjaar per e-mail en via onze website geïnformeerd.

Abonnementen zijn uit te breiden met onder meer gebruikersgebonden standaard kwaliteitspakketten en een aanvullende onderhouds- en renovatiemodule.

Een BudsyS abonnement aanvragen

Een gebruikersaccount voor BudsyS kan worden aangevraagd door een e-mail te sturen naar budsys@mbm-systems.nl. U ontvangt dan per e-mail de inschrijfformulieren.

Een BudsyS abonnement beëindigen

Een abonnement kan worden beëindigd door schriftelijke opzegging voor 30 november van het lopende jaar. Na opzegging loopt het abonnement nog door tot en met het einde van het kalenderjaar. Na afloop van het kalenderjaar zullen de inloggegevens geblokkeerd worden.

*prijzen exclusief 21,0% btw
**vrij van btw

Neem direct contact opWilt u meer informatie? Neem contact met ons op