log in
Inloggen
BudsyS
mail

info@mbm-systems.nl
telefoon

020 - 41 85 177
Uw online
bouwkosten adviseur
Bel snel: 020 - 418 51 77

Verkavelingssessies

Heeft u een plan dat herontwikkeld moet worden? Heeft u een verkaveling die te duur is gebleken en u bent op zoek naar bezuinigingsmogelijkheden? Of heeft u een stuk grond waarop u wilt gaan bouwen en u bent 'simpelweg' op zoek naar een efficiente verkaveling?

Wij bieden u onze expertise aan middels een verkavelingssessie. Tijdens zo'n sessie zoekt u samen met een ervaren bouwkostenadviseur naar de meest optimale verkaveling of probeert u uw verkaveling te optimaliseren. Met behulp van onze bouwkosten- en exploitatiemodellen kunnen van alle ontwerpkeuzes en -opties direct de bouw- en stichtingskosten, almede het gevolg voor uw rendement inzichtelijk gemaakt worden.

Na de verkavelingssessie gaat u de deur uit met een kosten- en kengetallentechnisch overzicht van het plan op zowel bouwkosten als stichtingskostenniveau, een budgettaire bouwdeelraming (per plan en per woningtype) en een specificatie van de gebudgetteerde kwaliteit(en), het PvE. Hiermee kunt u uw ontwerper en/of de architect met duidelijke instructies op pad sturen bij het verdere ontwerpproces en u weet vervolgens al of uw project haalbaar is. Mochten er later toch nog aanpassingen in het ontwerp worden doorgevoerd, dan hoeft u uitsluitend de verschillen nog af te laten prijzen en te corrigeren op uw budget. Dit kunt u natuurlijk laten doen door een bouwkostenadviseur. De budgettaire bouwdeelraming krijgt u echter ook mee als (rekenend) MS Excel-bestand, zodat u eventueel zelf uw budget in een later stadium nog bij kan stellen. Hetzelfde geldt voor uw exploitatieopstelling.

Na afloop van de verkavelingssessie krijgt u mee:

  • een budgettaire bouwdeelbegroting (rekenend excelbestand met hoeveelheden per type en totaaltellingen)
  • een projectexploitatie (rekenend excelbestand met opstellingen per type en totaaltellingen)
  • per woningtype of wooncomplex een technische omschrijving.
  • een projectoverzicht.

Mocht u interesse hebben in een verkavelingssessie, dan kunt u contact opnemen met ons via het telefoonnummer bovenaan deze pagina of via het contactformulier op de contactpagina van deze website.Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op