Bel snel: 020 - 418 51 77

Begroting bouwkosten

Bij de ontwikkeling van een woningbouwproject is het van essentieel belang dat er op diverse momenten een begroting van de bouwkosten wordt gemaakt. MBM stelt voor u bouwkosten begrotingen op voor alle fasen van de projectontwikkeling.

Onnodige bouwkosten voorkomen

Met het tijdig en regelmatig opstellen van een accurate begroting van de bouwkosten kunt u veel kosten besparen. Door de begroting van de bouwkosten op te stellen wordt voorkomen dat er tijdens het ontwikkelproces te lang doorgeborduurd wordt op onrendabele ontwerpkeuzes. Als u de begroting tijdig opstelt kunt u tijdens uw bouwproject onnodige ontwikkelingskosten voorkomen.

Begrotingen bij MBM Systems

Bij ons heeft u zelf de controle over de begroting van uw bouwkosten. In het online bouwkostenmodel BudsyS worden verkavelingsstructuren vertaald in onder meer bouwkosten en stichtingskosten. Zo kunt u eenvoudig zelfstandig een begroting van de bouwkosten van uw woningbouwproject opstellen. Voor een snelle, realistische begroting van de bouwkosten gebaseerd op een volledig of gedeeltelijk programma van eisen bent u bij MBM Systems dus aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Begroting bouwkosten berekenen met het Budsys systeem van MBM Systems

Vraag offerte aan